- 1-214-256-5804
- info@tutorpace.com

A travels with the speed (distance per time ratio i.e. miles travelled per hour) = 50 miles/ 2 hours = 25 miles/ hours.

B travels with the speed (distance per time ratio i.e. miles travelled per hour) = 45 miles/ 3 hours = 15 miles/ hours.

Comparing the speeds, miles / hour ratio for A and B i.e. 25 miles / hour and 15 miles / hours gives A has greater speed.

Hence A has greater speed = 25 miles/hour.

Jack travels with the speed (distance per time ratio i.e. miles travelled per hour) = 18 miles/ 3 hours = 6 miles/ hours.

John travels with the speed (distance per time ratio i.e. miles travelled per hour) = 28 miles/ 4 hours = 7 miles/ hours.

Comparing the cycling speeds for Jack and John.

Hence John has greater speed = 7 miles/hour.